Kontrola procesu sterylizacji suchym gorącym powietrzem - rurki Browne - Typ 6 - Albert BROWNE Ltd.

Opis Kontrola procesu sterylizacji suchym gorącym powietrzem - rurki Browne - Typ 6

Rurki do kontroli procesów sterylizacji suchym, gorącym powietrzem kontrolują parametry procesu takie jak: temperatura i czas. Rurki umieszcza się w różnych miejscach wsadu blisko artykułu, który jest najtrudniej dostępny.

Rurka typu 1 przeznaczona jest do kontroli sterylizacji płynów i umieszcza się ją w butelce testowej płynu. Należy wybrać odpowiedni typ rurki odpowiadający parametrom sterylizacji i rozłożyc je w różnych miejscach wsadu.

 

 

Cennik Kontrola procesu sterylizacji suchym gorącym powietrzem - rurki Browne - Typ 6

SymbolRozmiarSzt.Cena netto
(szt.)
Cena brutto
(z vat)(szt.)
Wybierz
produkt
7305ABTyp 5 - plamka biała - 160°C/120 min.; 170°C/65 min.; 180°C/35 min. - 45 x 5 mm - 100 szt.1-1--
2 i więcej--
Zapytaj o cenę



Zapytanie ofertowe
Kontrola procesu sterylizacji suchym gorącym powietrzem - rurki Browne - Typ 6

* pola wymagane do wysłania zapytania